A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тиждень духовності в Ріпнові

Дата: 17.04.2019 12:18
Кількість переглядів: 176

В Ріпнівській ЗОШ І ступеня Буської районної Ради з 8 по15 квітня 2019 року проходив Тиждень духовності «Софія Київська – християнський фундамент українського народного буття».

Настоятель храму Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Ріпнова отець Ігор Кухар ознайомив учнів з програмою Тижня духовності. Цікаво розповідав про мучениць Віру, Надію, Любов та матір їхню Софію, про блаженного Климентія Шептицького – ісповідника віри, мученика за Христа. Школярі здійснили віртуальну подорож храмом Святої Софії у м. Києві. Переглянули документальний фільм про блаженного Омеляна Ковча.

Разом зі священником шкільна родина молилась за зміцнення у християнській любові нашого українського народу:любові до Бога, любові до ближнього, любові у родині, любові до природи, любові до праці і навчання, любові у терпінні і радості.

Молилися за наш Український народ, якому Господь і Творець дарував величні постаті святих і праведних синів і доньок, що стали світлом для світу та сіллю для рідної землі, щоб, досконало звершуючи віру, надію та любов, пізнавав Божу Мудрість.

Галина Нос,

завідувач Ріпнівської ЗОШ І ступеня

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень