A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Миру і щастя – всім дітям на світі

Дата: 03.06.2019 16:43
Кількість переглядів: 215

Щороку 1 червня Буський РДБ "Добре серце" с. Новий Милятин відзначає свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Саме тому щорічно в Буському РДБ «Добре серце», як і у всьому світі, відзначали радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. «Сяйте усмішки сонцем зігріті! Миру і щастя – всім дітям на світі» – під такою назвою у закладі було проведено веселе, радісне дитяче свято, організоване Горошко О.І. Діти співали пісні: «Квітуча Україна» – виконала Ящук Світлана, «Мир усім» – ансамбль дітей, «Дощик капає зі стріхи» – Селіванова Вікторія та Мавдрик Анастасія , «Хай радіють усі» – Ящук Світлана та Ямелинець Артем , «Україна – це ти».

Маленькі вихованці дитячого будинку показали театралізовану казку «Як півник щастя шукав», виконали пісню «Щастя».

Під час свята діти грали у веселі ігри, збиралися у похід під час гри «Хто швидше збере наплічник до походу», проводили веселу вікторину .

Після свята діти готували шашлик, пекли ковбаски на вогні, пригощалися свіжими полуничками та солодощами, проводили спортивні змагання та стрільбу. Допомогли у проведені розваг підприємець п. О. Баран з «Родинної ковбаски», Галина Славич та спортсмен Ігор Лисовець.

Наступного дня 1 червня 25 дітей дитячого будинку побували у Львові на фестивалі «Казкар», де переглянули виставу «Івасик – Телесик», зустрілися з справжніми казкарями - письменниками , прослухали казки у їх читанні,  були учасниками майстер - класів по малюванню . Радісні та щасливі повернулися додому.

2 червня діти від’їхали на відпочинок у Карпати м. Сколе.

   

 

     

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень