A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Дошкілля Бущини: економічне виховання на духовних засадах

Дата: 27.11.2019 14:30
Кількість переглядів: 247

27 листопада 2019 року відбулась платформа методична педагогів дошкільної освіти з обміну досвідом ЗДО «Сонечко» с. Заводське в частині духовно-економічного виховання дошкільнят у контексті завдань Нової української школи.

…Усе залежить від того,

яке зернятко посіяне і в яку землю.

В.Сухомлинський

27 листопада 2019 року відбулась платформа методична педагогів дошкільної освіти з обміну досвідом ЗДО «Сонечко» с. Заводське в частині духовно-економічного виховання дошкільнят у контексті завдань Нової української школи. Учасників об’єднала орієнтація НУШ на ініціативність і підприємливість, що уможливлюється лише на духовних засадах. Розкриттю цього напряму діяльності закладу слугували: відкрите інтегроване заняття з пріоритетом економічного виховання у старшій групі («Добробут моєї сім’ї», вихователь Боднарчук Л.Б.), фрагмент спільного засідання педагогічної ради ЗДО (директор Слєпець Л.І.) і шкільного об’єднання вчителів початкових класів Заводської ЗОШ І-ІІІ ст. (голова ШМО Ковалишин Г.М.), тема якого «Наступність ключових компетентностей дошкільника та молодшого школяра в контексті завдань Нової української школи».

У методичному заході брали участь Заводський сільський голова Коваль О.В., провідний спеціаліст відділу освіти Ільницька О.І., директор Заводської ЗОШ І-ІІІ ст. Нос М.А. Методичний супровід здійснювала методист РІМЦ у Гулка З.В.

Учасники мали змогу ознайомитися з освітніми осередками як в ЗДО, так і в 1 і 2 класах Заводської школи (класоводи Ковалишин Г.М. і Левко М.В.). Під час відкритої трибуни ділились досвідом роботи з названого напряму роботи. Зокрема, Сандак Т.І. («Лелеченя»), Романів М.В. («Оленка») щодо інтегрування міжнародних програм з фінансової освіти «Афлатот» , економічної – «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку», а Слєпець Л.І. («Сонечко») – педагогічної спадщини Василя Сухомлинського, партнерської взаємодії з батьками, школою та громадськістю. Педагоги для практичного використання отримали «Методичні рекомендації щодо економічного виховання дошкільнят на духовних засадах у контексті завдань НУШ», а на згадку – поробки вихованців ЗДО «Сонечко» с. Заводське.

Зіновія Гулка, методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

         

      

 

      

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень