A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

ОЗНЗ “Буська ЗОШ І-ІІІ ст № 1» радо приймала шановних гостей. Учні нашої школи активно долучились до проекту «Ідея змінює країну»

Дата: 30.10.2018 03:18
Кількість переглядів: 223

ОЗНЗ “Буська ЗОШ І-ІІІ ст № 1» радо приймала шановних гостей. Учні нашої школи, а також гості із Буської гімназії, Олеської, Новомилятинської та Топорівської шкіл активно долучились до проекту «Ідея змінює країну». Надзвичайно цікавим та захоплюючим був тренінг, який для школярів провів модератор цього проекту Андрій Фендик. 

Мета проекту, який проводиться уже вшосте департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, Українським Католицьким Університетом, ЛОО "Спілка української молоді в Україні" та Львівським обласним молодіжним центром, - сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати та допомогти молодим людям генерувати ідеї, використовувати різні техніки та створювати власні проекти.

Учні мали змогу представити попередньо підготовлені проекти та поспілкуватись щодо своїх планів із заступником голови Буської райдержадміністрації Тетяною Сай.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень