A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тарасові березини

Дата: 06.03.2019 09:15
Кількість переглядів: 299

«Ми Шевченка славить будем і ніколи не забудем», – саме такими словами розпочато конкурс декламування віршів у Волицькій ЗОШ І ступеня, під назвою «Тарасові березини», присвячений святкуванню Дня народження Т.Г. Шевченка.

Діти ретельно підготувалися до заходу: хлопчики та дівчатка у вишиванках, на столі – портрет Шевченка, прибраний вишитим рушником, букет нарцисів, зроблених власними руками в подарунок поетові, виставка творів і дитячих малюнків.

Усі учні дуже гарно декламували вірші, а дві дівчинки 4 класу також взяли участь у районному огляді-конкурсі читців та художньо-просвітницьких колективів з нагоди 205-ї річниці з Дня народження Т. Г. Шевченка у Буському РНД і зуміли посісти призові місця в номінації «Молодша вікова категорія від 7 до 11 років»: І місце – Броговська Тетяна, ІІ місце – Зелик Олена.

Вчителі дуже задоволені тим, що діти зуміли самостійно дібрати необхідний матеріал для проведення конкурсу. На завершення свята прозвучала пісня «Поклін тобі, Тарасе», пізніше на всю школу линули такі слова:

В ці дні березневі

Линуть співи всюди.

Шевченка вітають

Всі вкраїнські люди.

Пристанська О. М.,

завідувач Волицької ЗОШ І ступеня


      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень