A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Це дім мій – моя Україна!

Дата: 20.11.2019 09:23
Кількість переглядів: 259

Проминуло наше дитинство і дорога повела нас до школи. І саме тут ми дізналися, що ми не просто діти своїх батьків, а ще й українці і край, в якому ми живемо – зветься Україною. З кожним роком навчання в школі ми, учні, дізнаємось щось нове про нашу державу, про її минуле і сучасне.

Ми народилися та живемо в Україні, це наша Батьківщина, наш улюблений куточок Землі.

Україна - наша рідна земля ! Славиться наша Україна і родючими землями, і мелодійними піснями, величними походами славетних козаків та унікальними виробами народних майстрів.

А які красиві наші національні костюми! У волоссі дівчат майорять яскраві квіти та стрічки, а вишиваночки так і притягують погляд своєю яскравістю та вишуканістю.

Україна – це наш дім! Ми точно знаємо, що наше небо – найгарніше, наші ліси – найбагатші, а люди – найпрацьовитіші .

Ми пишаємось своєю землею! Ми виростемо та працюватимемо на благо своєї держави разом з усіма. Ми пишаємось тим, що ми українці!

«Є край, де найкращі у світі пісні і цвітом чарує калина, де сонечко вперше всміхнулось мені. Це дім мій – моя Україна». Це тема заходу, який провели учні 6-Б класу НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.». На концерті звучали пісні про Україну, про хліб, про вишиванку, про віночок, про рушник. Кметь Марта, Зелізко Олена, Зеліско Сергій розіграли сценку «Сьогодні зранку їхала в метро». А «Легенду про чотири свічки» поставили Бородійчук Вікторія, Таланчук Сніжана, Зеліско Уляна, Боруцька Вікторія та Мельник Арсен. Наприкінці свята діти пригостили гостей смачними варениками, які власноруч ліпили. Гучними оплесками присутні подякували учням та класному керівникові Смазі Галині Григорівні за чудовий концерт та смачне частування.

Мацьків Н. Г., шкільний бібліотекар

НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень