A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

На захист рідної землі

Дата: 07.12.2020 10:24
Кількість переглядів: 196

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. для юнаків та юнок 10-11 кл. було проведено урок мужності «На захист рідної землі», спрямований на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів. Провів його вчитель захисту України Батюк Р.В.

Учні поринули в історію створення армії часів Київської Русі, періоду Гетьманщини. Дівчата і хлопці читали вірші про кіборгів, переглянули відеоролик «Мій лицарський хрест», де показано як справжні захисники визволяли  Донецький аеропорт. Роман Володимирович у своїй розповіді згадав воїнів, які були серед захисників Донецького аеропорту, в т.ч. односельчанина Івана Мілера.

Учитель у відеосюжеті продемонстрував марш нової армії «Зродились ми великої години». А ще присутні ознайомилися з сучасною бойовою технікою, яка призначена для захисту територіальної цілісності нашої держави.

У підсумку учитель наголосив, що тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Топорівська С.Л., директор школи

Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст.

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень