A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Екскурсія у військову частину м. Золочів

Дата: 22.04.2019 09:32
Кількість переглядів: 167

З метою покращення військово-патріотичного виховання серед учнівської молоді, підготовки їх до військової служби, а також проведення профорієнтаційної роботи 18 квітня учні 9-11 класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. мали змогу побувати на екскурсії у військовій частині, яка знаходиться у м. Золочів. Військовослужбовці ознайомили школярів з історією створення Національної гвардії України.

Цікавою була екскурсія до музею бойової слави. Учні  з особливою цікавістю дізналися і про маловідомі сторінки та героїчні подвиги військовослужбовців у захисті свого народу в різні часи. Відвідувачі мали змогу дізнатися про дію військ правопорядку, пізнати силу волій духу військ, які, незважаючи на всілякі надлюдські складнощі й випробування, засвідчували своїми прикладами й діями численні героїчні подвиги у визволенні рідної держави і народу, пройшовши через революції, війни, міжнаціональні конфлікти, ліквідації наслідків трагедій на ЧАЕС та стихійних лих, пекло Афганістану, участь у миротворчих місіях та війні на сході країни.

Учні мали змогу ознайомитись з історією частини, зразками озброєння, новітньою технікою та приладами, які перебувають на озброєнні військової частини та використовуються під час виконання службово-бойових завдань.

Лисак О.Я., бібліотекар

    

 

   

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень