A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» до Дня захисника України

Дата: 15.10.2019 09:33
Кількість переглядів: 205

У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва.

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, прагнення вільно жити на власній землі. З дідів-прадідів українці мріяли про незалежність, а виборовши її у 1991 році, продовжують захищати і відстоювати свої кордони донині.

Сьогодні кращі наші сини пліч-о-пліч боронять українську землю, відстоюючи її цілісність. Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків, які стали на захист кордонів України. А також про мільйони простих небайдужих українців-волонтерів, які годують, одягають, забезпечують усім необхідним свою армію.

Святковим віче відзначили день пам’яті та подвигів славних синів України – героїв славних козаків, визволителів у роки Другої світової війни, героїв небесної сотні і героїв АТО розпочалися урочистості з відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва в смт. Красне.

З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Чучман М. І., отці Степан Жукровський та Юрій Толочний, церковний хор, учні та вчителі ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1».

Гулка Зоряна Василівна, педагог-організатор

ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1»

   

 

   

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень