A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Безпека понад усе

Дата: 18.11.2019 09:34
Кількість переглядів: 185

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. з 11 по 17 листопада тривав Тиждень безпеки дорожнього руху, головною темою якого стала безпека учнів на дорозі.

13 листопада відбулися спільні заходи за сприяння компанії "ОНУР"проекту OPRC в особі керівника Лютого Р.Є., керівника з експлуатації доріг Чернишенка А.В. та Управління патрульної поліції у Львівській області. Старші лейтенанти Управління патрульної поліції (відділ звязків з громадськістю) Лефменко Богданна, Терлецька Наталя, Таравська Юля, Драгініч Денис провели цикл бесід та інтерактивних занять з питань БДР та безпеки життєдіяльності. За їх участю у початкових класах було проведено інтерактивне заняття « 10 головних правил безпеки». Разом з поліціянткою діти пограли в цікаві ігри,під час яких ще раз нагадали правила поведінки на дорозі.

Учні середньої школи були задіяні у тренінгу « Важковиховувані підлітки». Старший лейтенант поліції Таравська Юля вміло застосовувала досвід роботи з такими дітьми. Старшокласникам було запропоновано лекцію на тему «Вплив наркотиків на організм людини під час керування транспортними засобами». У подарунок від гостей всі діти отримали наклейки з ПДР, світловідбиваючі жилети та повчальні книги "Твоя безпека".

У кожному класі згідно графіку пройшли виховні години. 15 листопада вчитель основ здоров’я Данилиха О.М. провела єдиний національний урок «Безпечна країна», метою якого було попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

         

 

      

 

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень