A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

В очікуванні дива

Дата: 23.12.2019 09:43
Кількість переглядів: 212

День святого Миколая є частиною нашої духовної спадщини, яку треба плекати. Тільки добре знання та розуміння наших християнських традицій веде нас до любові свого обряду. Усі діти з нетерпінням чекають приходу святого Миколая, щоб отримати довгоочікувані красиві подарунки.

18 грудня учні початкових класів Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися у прибраній святковій залі. Їх чекала зустріч з казковими героями – Зимою, веселими Сніжинками, ніжними Янголами. Другокласники (кл. керівник Задолинна М. Є.) співали, розповідали про свої гарні вчинки, читали вірші, писали листи з побажаннями до Чудотворця. Увірвалися на сцену й кумедні бісенята. Ці бешкетники принесли різочки для неслухняних дітей і намагалися зіпсувати свято, але в них так нічого і не вийшло. З добрими побажаннями та гостинцями прийшов Миколай Чудотворець, який нікого не обділив солодкими подарунками. Але на цьому приємні сюрпризи не закінчилися.

19 грудня п’ятикласники (кл. керівник Батюк Р. В., вч. муз мистецтва Олійник У. І.) запросили учнів середніх та старших класів на музично-театралізоване дійство «В український рідний край іде святий Миколай». Звуками веселих мелодій почалася концертна програма. Школярі розповідали про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Свято вдалося на славу.

Щира подяка всім, хто приєднався до проведення свята. Особлива вдячність батькам та спонсорам: ТзОВ «Західний Буг», ТзОВ «Буське сортонасінницьке підприємство», ТзОВ «Онур». Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху.

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень