A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

5 ювілейна фабрика Миколая в Ожидівській школі

Дата: 17.12.2019 09:43
Кількість переглядів: 187

З 10 по 16 грудня в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. працювала традиційна ювілейна фабрика святого Миколая. Головна мета її – привітати воїнів, які перебувають у зоні проведення ООС та подарувати їм подарунки до Дня Святого Миколая.

На фабрику учні 1-11 класів приносили  солодощі, домашню випічку, малюнки, з яких формували святкові пакунки. А ще дівчатка 6, 8, 10 класів  наліпили 24 відра вареників.

У понеділок, 16 грудня, відбулося урочисте закриття роботи фабрики, на яке завітали отець Михайло Дорош та волонтер Михайло Цюрко. Учні передали відеовітання учасникам ООС, помолилися за їх здоров’я та побажали швидше повертатися додому.

Підводячи підсумки тижня, протягом якого працювала Фабрика Святого Миколая, необхідно відзначити, що у нашій школі діти та їх батьки були дуже активними, зібравши багаті подарунки. Ми дійсно вважаємо, що Святий Миколай допомагає усім у здійсненні своїх найзаповітніших бажань, а воїнам Збройних сил України принесе перемогу та мир! Робіть добро, не чекаючи ні подяки, ні слави. І воно повернеться до вас сторицею.

   

 

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень