A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Освіта Бущини: бібліотечна справа

Дата: 05.09.2019 15:44
Кількість переглядів: 185

05.09.2019 р. відбулась Платформа Методична бібліотекарів ЗЗСО Буського району. А темою  стали слова Т.Едісона: «Якщо бажаєте придумати чудові ідеї, знайте: найкращі з них ви можете запозичити».

У рамках цієї теми презентували шкільні бібліотекарі свій досвід впровадження інновацій в роботу з дітьми. Так, у частині краєзнавчої – Лозова О.І. (ОЗНЗ «Буська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1»); мультимедійно з популяризації книги – Держило О.М. і Приступа І.І. (ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІ Іст. №1).

Провідний спеціаліст відділу освіти Ільницька О.І. акцентувала увагу учасників щодо ролі бібліотеки у ХХІ ст. та своєчасного відображення інформації про стан доставки підручників для 2, 5, 6, 10, 11 класів в ІТС «ДІСО». Голова РМО Лабай Л.П. (бібліотекар Буської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2) – щодо роботи об’єднання бібліотекарів ЗЗСО в 2018-2019 н.р., Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека – 2020». Методист РІМЦу Гулка З.В. здійснила аналіз забезпечення підручниками учнів 2, 6, 11 класів, що видані у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету; провела «Хвилинки: духовна, мовна, історична, професійна». Питання методиста РІМЦу Гілевич Н.Л. – «Знати, аби застерегти» – актуальне і слугує забезпеченню безпеки життєдіяльності школярів.

Пам’ятаємо: авторитет шкільної бібліотеки як інформаційного, освітнього й культурного центру є лише у тісній співпраці з педагогічним колективом, бібліотеками інших систем і, звичайно, з батьками. Адже, за Ємілі Бухвальд, «діти стають читачами на колінах своїх батьків».

Зіновія Гулка, методист РІМЦу

відділу освіти Буської РДА

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень