A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Е-Садок – собі на користь

Дата: 11.03.2020 09:51
Кількість переглядів: 195

10 березня 2020 р. на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» було проведено інформаційно-методичний семінар для завідувачів ЗДО та вихователів навчально-виховних комплексів ЗЗСО.

Про наповнення програми «Курс дошкілля» в системі ІСУО розповіла провідний спеціаліст сектору освіти Буської РДА Олена Ільницька.

 Ірина Палка, методист РІМЦ, особливу увагу звернула на електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти – е-Садок. Ресурс, який покликаний зробити процес зарахування дошкільнят у садочки прозорим та відкритим. У середовищі е-Садка батьки будуть мати змогу в режимі онлайн зареєструвати свою дитину у чергу до ЗДО Львівської області.  

Крім того, Людмила Гарбіч, методист РІМЦ, наголосила на питаннях щодо дотримання принципів побудови дошкільної освіти, про співпрацю з батьками як важливому чиннику, що забезпечує успішність упровадження реформи освіти.

Завідувач ДНЗ «Берізка» Надія Домбровська поділилась враженням від навчань, які проводили працівники Державної служби якості освіти щодо інституційного аудиту, опитувального аудиту та дотримання чинного законодавства України.

На завершення семінару розглядалось питання атестації та КПК працівників ЗДО, що його фахово розкрила методист РІМЦ Галина Нетрба.

Людмила Гарбіч, Ірина Палка,

методисти районного

інформаційно-методичного центру

сектору освіти Буської РДА

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень