A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

31 жовтня 2018 р на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім..Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка » відбувся семінар-практикум вчителів фізики району. Тема методично-колективної зустрічі «Стимулювання в учнів допитливості і творчого потенці

Дата: 02.11.2018 10:04
Кількість переглядів: 211

         31 жовтня 2018 р  на базі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім..Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка » відбувся семінар-практикум вчителів фізики району. Тема методично-колективної зустрічі «Стимулювання в учнів допитливості і творчого потенціалу».

    Під час презентації вчитель фізики цього закладу Димон В.С. акцентувала увагу на формуванні в учнів морально-естетичних цінностей та екологічної культури шляхом їх залучення до експериментально-дослідницької роботи з використанням найпростішого обладнання, розвитку позитивного ставлення до навколишнього світу, створенні умов для формування предметної та ключової компетентностей.

    Крім цього, зупинилася на етапах реалізації та класифікації проектів, вимогах до оформлення та презентації проектів. Педагог запропонувала учасникам семінару створити проект з теми «Визначення густини людського тіла». На семінарі виступила учениця Миляновська Ірина з проектом «Бережіть зір», який вона захищала на обласному етапі минулого року. Методист Л. Ціхоцький наголосив на участі школярів в районному етапі обласного конкурсу «Секрети знайомих предметів з фізики» в межах проекту «КаvуSя». В обласному етапі братиме участь проект учнів НВК «Андріївська ЗОШ І-ІІІ ст.» с. Мармузовичі під керівництвом вч. фізики Ординович М.Б.

 

Л.Ціхоцький,

методист РІМЦ

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень