A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Гідність - основа справедливого суспільства

Дата: 23.11.2020 10:04
Кількість переглядів: 223

З нагоди відзначення чергової річниці Дня Гідності та Свободи, 20 листопада в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

Педагог-організатор Дрозд Г.Р., вчитель музичного мистецтва Олійник У.І. для учнів 5-7 класів організували відкритий виховний захід з метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина. Школярі ознайомитися з хронологією подій того часу, декламували вірші, співали патріотичних пісень. Хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної Сотні і всіх героїв, які віддали своє життя на захист демократичних цінностей.

Вчитель історії Топорівська С.Л. провела урок мужності у 10 класі «Гідність-основа справедливого суспільства». Учні удосконалили навички вести дискусію, обгрунтовано доводити власну думку, уміння шукати відповіді на проблемні запитання. На основі світового досвіду, образу Тараса Шевченка в просторі Євромайдану, учні винесли основні уроки Революції Гідності в Україні та світовій історії.

У кожному класі було оформлено інформаційні куточки та проведено бесіди з учнями. Бібліотекар Лисак О.Я. організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Руда Н.Т., заступник директора з ВР

Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст.

   

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень