A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Вогонь скорботи

Дата: 25.11.2019 10:10
Кількість переглядів: 232

Щорічно у четверту суботу листопада в Україні проходять жалобні заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, адже ці жахливі сторінки в історії українського народу відгукуються болем у душі кожного небайдужого до подій того часу.

З нагоди цієї сумної дати в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено тематичні заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років. 20 листопада шкільний бібліотекар Лисак О.Я. організували тематичну виставку літератури в шкільній бібліотеці «Голодомор 1932-1933 років». Згідно графіку пройшли виховні години у 1-11 класах.

22 листопада 2019 року у школі проведено відкритий  виховний захід «Схилімо голови в скорботі» (кл. керівник Шмигельська Г.А.), метою якого було вшанування світлої пам’яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей, виховання в учнів особистісних рис громадянина України, патріотизму. Учні 7-10 класів мали можливість почути спогади очевидців про часи Голодомору, переглянути документальний фільм «Великий голод». Учні змусили згадати кожного з присутніх про ті страшні часи Голодомору, задуматись над трагедією, що не минула майже жодної сім’ї українського народу. Запаливши свічки пам’яті, учні та вчителі вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять тих людей, які були заручниками страшних років. Восьмикласники нагадали всім присутнім приєднатися до Всеукраїнській акції «Запали свічку».

Руда Н.Т., заступника директора з ВР

Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст.

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень