A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З НАГОЛОСОМ ПРО ПЕРСПЕКТИВИ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 01.11.2019 10:11
Кількість переглядів: 36

Планова нарада керівників закладів освіти Буського району відбулася 31 жовтня 2019 р. в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка».

Із вступним словом виступила начальниця відділу освіти Галина Олійник. На колегії відділу освіти стояли ключові  питання: «Про роботу шкільних рад з профілактики правопорушень у Новомилятинській, Побужанській ЗОШ І-ІІІ ст. та філії «Куткірська ЗОШ І-ІІ ст.» ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. №1» (головний спеціаліст Михайло Шимків); «Про хід виконання рішень колегії з освіти та наказів з основної діяльності за період з 30.03.2019 р. по 29.10.2019 р.» (провідний спеціаліст Олена Ільницька).

Зацікавлення викликала тема для обговорення «Розвиток творчої співпраці учителів та учнів у ОЗНЗ «Олеська ЗОШ І-ІІІ ст.» (завідувач РІМЦ Ганна Максим та директор ОЗНЗ «Олеська ЗОШ І-ІІІ ст.» Світлана Кольба). Директор навчального закладу поділилась враженнями від поїздки учнів і педагогів до Польщі, як колеги долають освітній простір разом з вихованцями. Актуальними були питання наради: «Система роботи закладів освіти з проведення атестації педагогічних працівників» (методист Галина Нетреба та завідувач Полтвівської філії Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Галина Стецюра) та щодо забезпечення учнів підручниками (методист бібліотечних фондів РІМЦ Зіновія Гулка). Акцентувалась увага і на участі учнів у ІІ турі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, які розпочинаються 2 листопада 2019 р., та участь вчителів району у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2020».

Галина Нетреба, методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

    

 

   

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень