A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Підсумкова нарада освітян

Дата: 28.05.2020 16:20
Кількість переглядів: 211

28 травня 2020 року  відбулася скайп-нарада директорів ЗЗСО Буського району.

Галина Олійник, завідувачка сектору освіти Буської РДА, привітала учасників наради з тим, що, незважаючи на складні непередбачувані умови, освітяни та школярі Бущини невтомною працею і бажанням іти в ногу з життям  все-таки здолали усі перешкоди і дійшли до успішного закінчення 2019-2020 навчального року, висловила подяку вчителям за наполегливість і креативність під час карантину щодо поширення вірусу Сovid-19, обговорила питання видачі документів  випускникам шкіл, проведення ЗНО. В Буському районі діятиме 2 пункти тестування школярів – НВК «Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат імені Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» і ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. №1». Очільниця сектору освіти закликала з особливою відповідальністю поставитися до проведення кампанії, адже результати ЗНО – це не лише прохідний бал до вступу у заклад вищої освіти, а й результат спільної роботи педагога й учня, це водночас і державна підсумкова атестація.

Олена Ільницька, провідний спеціаліст сектору освіти, звернула увагу директорів на правильну інвентаризацію шкільного майна, електронну реєстрацію дітей у 1-й клас, наповнення сайту шкіл та оприлюднення звіту про роботу директора школи.

Наталія Гілевич, методист РІМЦ, ознайомила директорів із порядком проведення інвентаризації шкільних підручників у карантинних умовах.

Галина Олійник побажала директорам шкіл і їхнім колективам успішного завершення шкільних справ, гарного відпочинку та оздоровлення влітку.

Світлана Лабінська , методист

РІМЦ сектору освіти Буської РДА

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень