A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Зима прийшла і свята принесла

Дата: 02.01.2020 10:28
Кількість переглядів: 212

Новий рік – зимова казка — це час свят для дітей та дорослих, на яке з великим нетерпінням чекають всі. Це час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і чудеса. Новорічна казка завітала і до дошкільного навчального закладу «Калинонька» смт. Красне, де з 20 по 28 грудня пройшли зимові та новорічні ранки.

В радісному святковому настрої перебували діти ясельної групи «Сонечко» та молодшої групи «Дзвіночок», які із задоволенням подорожували з веселим Сніговичком, допомагали йому знайти загубленого носика. А дітей середньої групи «Бджілка» та молодшої групи «Віночок» розважала чарівна гостя «Зима». Біля ялинки-красуні дошкільники із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи, кружляли в таночках та грали в ігри . Наприкінці свята малята отримали подарунки від зимових казкових героїв.

Позитивні емоції отримали не лише діти, але й їхні батьки та гості, які були активними учасниками підготовки до свят. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей свята на довгий час. Задоволенні та щасливі малюки попрощались з гостями та запросили на наступний рік.

Вікторія Ситник, завідувач ДНЗ «Калинонька»

смт. Красне


 

   

 

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень