A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

31 жовтня 2018 року на базі 2-групового ЗДО (садок) «Джерельце» смт. Олесько відбувся семінар-практикум директорів дошкільної освіти Буського району. Захід проводився у форматі Показового дня Тижня безпеки життєдіяльності дитини.

Дата: 02.11.2018 10:30
Кількість переглядів: 211

31 жовтня 2018 року  на базі 2-групового  ЗДО (садок) «Джерельце» смт. Олесько  відбувся семінар-практикум директорів дошкільної освіти Буського району. Захід проводився у форматі Показового дня Тижня безпеки життєдіяльності дитини.

Практична частина охопила такі питання:

  • про організацію та проведення Тижня безпеки (з досвіду) – директор ЗДО Дубас С.І.;
  • евакуація дитячого і дорослого колективу після сигналу оповіщення:  «Тривога!»;
  • заняття у двох групах . Вихователі  Сікора  І.В. і Федина О.Б.  дали теоретичні знання про небезпеку ( поведінка з незнайомцями,в лісі, сам удома),  її причини, наслідки для людей  і навколишнього середовища; відпрацювання практичних  дій під час проведення дослідів, мовних вправ, вікторин щодо особистої безпеки й захисту в разі надзвичайної ситуації.

В роботі семінару брали  участь селишний голова Триндюк А.П., головний спеціаліст відділу освіти Глуховецький Б.Л.  Методичний супровід здійснювала  методист РІМЦу  Гулка З.В.

З учасниками проведено обмін досвідом «Відкрита трибуна», тест «Чи  є у неприємностей шанси застати вас зненацька?». У методичних рекомендаціях актуалізовано увагу  на тому, що вихователі і батьки повинні вчити дітей , як їм жити  у світі, який створили дорослі і який передається їм у спадок. А жорстокі реалії сьогодення взамін знаку «Обережно – діти!» вимагають іншого – «Бережіть дітей!».

                                                                                                Зіновія Гулка, методист РІМЦ

    

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень