A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Світле свято Великодня іде...

Дата: 30.04.2019 10:41
Кількість переглядів: 173

Великдень вважається найбільшим святом року. У ці дні наші душі переповнюються світлими почуттями. Цьому сприяє і природа, яка прокинулася від зимового сну і в єдиній гармонії зустрічає воскреслого Христа.

Свято Великодня нагадує нам про взаємне прощення та порозуміння, тому

ми намагаємося забути усе недобре, відпустити усі образи, які затаїлися у душі і почати новий день з світлим серцем і чистим сумлінням.

Впродовж останнього тижня перед цим великим днем у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» панувала святкова атмосфера. Учні під керівництвом вчителів створювали великодній затишок. Завдяки учасникам пластового гуртка «Мальви» (керівник Дзюба О.М.) у школі «розквітло» писанкове дерево, прикрашене учнівськими виробами. Учениця 9 класу Козловська Христина, учасниця цього ж гуртка, взяла участь в обласному конкурсі «Писанковий розмай», представивши свою композицію під однойменною назвою. Наймолодші учасники художньо-естетичного гуртка «Дивосвіт» (керівник Тарнавська В.О.) створили тематичну аплікацію «Великоднє яєчко». Команда учнівського самоврядування виготовила вітальну листівку для учнів, учителів та техперсоналу з нагоди цього свята.

Шпак Н.Г., педагог-організатор

НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень