A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Веселий осінній ярмарок кличе Осінь на гостини

Дата: 28.10.2019 10:43
Кількість переглядів: 216

З давніх-давен в Україні пора збирання врожаю закінчується яскравими, багатими ярмарками. Й обов’язково на ярмарку лунають українські пісні, танці. 25 жовтня цьогоріч у дошкільному навчальному закладі «Оленка» с.Новий Милятин відбувся чудовий осінній ярмарок у контексті партнерської взаємодії: ДНЗ – батьки.

На ньому були представлені всі дари осені, різні смаколики, а також поробки з овочів та фруктів тощо. А головне – справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого. Діти раділи сонечку, жовтому листячку, творінням природи,чудово співали,танцювали, розігрували сценки. З радістю діти продавали та купували, були справжніми продавцями і покупцями осіннього ярмарку. Одягнені в українські костюми, з кошиками та відерцями, з гаманцями в руках, малеча по-дорослому торгувалася, скуплялася. А чого тут тільки не було?! Мами, бабусі та працівники закладу приготували різноманітні солодощі, якими із задоволенням смакували дітлахи. А посмакувати було чим - від такої кількості смаколиків дух захоплювало: були тут і здобні кекси, і апетитні тістечка, і пузаті булочки, і вишукані тортики…     

Продавці, завзято рекламували свої саморобні скарби, викладені на імпровізованих прилавках,а відвідувачі охоче скуповували усе, що припало їм до смаку. Тож усі отримали задоволення.

Марія Романів, завідувач ДНЗ «Оленка» с.Новий Милятин

      

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень