A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Семінар-нарада виховників ЗЗСО Бущини

Дата: 26.09.2018 10:44
Кількість переглядів: 271

Відповідно до плану роботи РІМЦ відділу освіти Буської РДА, 25.09.2018 р.на базі НВК « Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відбулася робоча нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів ЗЗСО.

Методист РІМЦ Сорочинська Б.Я. ознайомила присутніх з питаннями організації в закладах освіти виховної роботи щодо безпеки і благополуччя дитини. Акцентовано увагу на убезпеченні дітей від насильства, булінгу, цькування.

Учасники наради ознайомились з нормативними документами у сфері освітньої політики на виконання « Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів», інформованості щодо протидії насильству, профілактичної роботи з попередження правопорушень в середовищі учнівської молоді, обізнаності батьків у форматі кампанії з протидії торгівлі людьми.

Керівник методичного об’єднання заступників з виховної роботи В.Лотоцька зосередила увагу присутніх на проведенні заходів з національно-патріотичного виховання, впровадженні анкетування серед учнівської молоді , мета якого оцінити розуміння молоддю поняття « патріотизм» та вияв патріотичних почуттів у різних життєвих ситуаціях.

Керівник методоб’єднання педагогів-організаторів Г.Пацалон презентувала власний досвід щодо  планування роботи та ведення шкільної документації , планів виховної роботи. На нараді розглянуто організаційне питання. У зв’язку з переведенням Пацалон Г.М. на посаду вчителя початкових класів керівником методоб’єднання педагогів-організаторів обрано Мельник Г.Р., педагога-організатора Новомилятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

 

                                                                             Богдана Сорочинська,

методист РІМЦу

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень