A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Безпека – це наше життя…

Дата: 17.05.2019 10:45
Кількість переглядів: 255

16 травня 2019 р. на базі НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» відбувся районний семінар директорів ЗОШ І-ІІ ст. з питань проведення Тижнів безпеки дитини. До уваги керівників освітніх закладів було представлено презентацію-звіт про тиждень безпеки дитини (вч. основ здоров’я Лук’янчук Н.С.), евакуацію та виховний захід «Бережи себе, дитино» (Затхей Г.Д., педагог-організатор та Кошарецька О.З., заступник директора з НВР).

Досвідом роботи з колегами поділилася директор НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» Матусевич Н.К.

Головне завдання школи-це створення належних та безпечних умов навчання дітей у школі,відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим

Учасники семінару поповнили свої  знання щодо:

- проведення цілеспрямованої просвітницької роботи з учасниками навчально-виховного процесу освітніх закладів району;

- профілактики травматизму невиробничого характеру;

- виховання уважного ставлення до безпеки людини;

- усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні правил поведінки в побуті;

- підняття рівня інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Методист РІМЦ Любомир Ціхоцький звернув увагу керівників шкіл на актуальності проведення днів цивільного захисту та Тижнів безпеки дитини, організації класними керівниками інструктажів з питань профілактики травматизму та дотримання правил поведінки на транспорті, автошляхах, залізниці, під час грози, сильного вітру тощо.

В роботі семінару взяла участь Дубас О.М., методист РІМЦ та представник РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Піджарко А.Т.

На добру згадку учасники семінару отримали світлини (Лук’янчук О.М., вчитель інформатики НВК «Соколянська ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»).

Л. Ціхоцький, методист РІМЦ

    

 

    

 

    

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень