A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців. Напередодні Дня миру учителі провели бесіди з учнями початкової школи «Мир на планеті – щастя всім дітям», і приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру». Вони виготовили паперові гол

Дата: 24.09.2018 10:49
Кількість переглядів: 224

   Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців. Напередодні Дня миру учителі провели бесіди з учнями початкової школи «Мир на планеті – щастя всім дітям»,  і приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру». Вони виготовили паперові голуби і прикріпили їх на панно миру, аби показати своє прагнення до миру, свободи і справедливості.

   А в гімназії 21 вересня 2018 року пройшла лінійка «Хай буде мир на всій Землі». Основною метою цього заходу було привернути увагу до проблеми миру на  Землі і зокрема на Україні. Зі вступним словом про важливість миру на шляху розвитку держав звернулася до присутніх Леся Ярославівна Фурко, заступник директора НВК з ВР. Учні 6(10) класу коротко розповіли  історію відзначення Дня миру, про важливість такого дня у країнах, де є військові конфлікти і війни та висловили прагнення українського народу до миру. Продемонстрували кліп Наталії Май «Хай буде мир!». Юлія Приставська (6(10) кл.) прочитала молитву за мир в Україні, а  кращі учні Володимир Зохнюк, Анна Габа та Христина Диня запалили лампадки біля дубків, посаджених у пам'ять про героїв Небесної сотні. Завершився захід виконанням церковного гімну України «Боже великий, єдиний»

   Існує думка про те, що якщо багато людей чогось прагнуть, про щось постійно думають, мріють, то думки можуть матеріалізуватися. Тому сьогодні, як ніколи, прагнемо миру і всі наші слова будуть про мир, мирне життя. Ось дитячі мрії, сподівання і надії. 

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень