A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У таборі «Струмок»

Дата: 14.06.2018 10:51
Кількість переглядів: 248

З 29 травня по 13 червня 2018 року в оздоровчому таборі «Струмок» при НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка» відпочивали 20 учнів початкової школи.

З 29 травня по 13 червня  2018 року в оздоровчому таборі «Струмок» при НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка»  відпочивали 20 учнів початкової школи. Вихователь Оксана Іванівна Петрик проводила з дітьми цікаву роботу: посиденьки під старою липою на різні теми, інтелектуальні ігри, заняття Олівця-малювця, рухливі ігри, практичні заняття зі скарбнички корисних знань, різноманітні конкурси , екскурсії тощо.

Цікаво було у таборі не тільки діткам, а й їх батькам та бабусям. Вони теж активно відпочивали. В день відкриття табірної зміни  усі разом побували на Гавареччині, де відбувається відродження гончарного мистецтва. Гончарі провели майстер-клас, а  потім кожен зробив власноруч собі на згадку глиняний виріб.

А в день закриття табору відбулася екскурсія у Свято-Успенську Унівську Лавру – один із чотирьох в Україні і єдиний в УГКЦ монастир, що має статус лаври. Учні та їх батьки мали змогу ознайомитися зі святинею, що має  тривалу і давню історію, яка відображає історію самої Української Церкви, з її періодами руйнувань та переслідувань, розквіту й відродження. Занурились у цілющу воду, що витікає потічком з-під самісінького престолу церкви і їхали додому з відчуттям , що сюди потрібно обов’язково повернутися.

Відвідали й навчально-виробничий комплекс «Мозаїка» у м. Глиняни, подивились на ткані вироби, попробували ткати килим.

Шкода, але усе має свій початок і свій кінець. Змістовний відпочинок у таборі «Струмок» закінчився, але канікули продовжуються. Гарних усім вражень від літа!

Оксана Петрик,

вчитель початкових класів


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень