A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Допоки є Шевченка слово, то доти Україна є

Дата: 10.03.2020 11:02
Кількість переглядів: 223

У рамках відзначення 206-річниці від дня народження Т. Шевченка в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено літературне свято для учнів 5-11 класів «Допоки є Шевченка слово, то доти Україна є» (вч. Покінська М. І., педагог-організатор Дрозд Г. Р.).

Учні-дослідники 9 класу розповіли про життєвий шлях нашого Кобзаря, інсценізували уривок з твору С. Васильченка «В бур’янах». Одинадцятикласники декламували улюблені вірші Т. Шевченка.

Усіх присутніх школярів заполонив спів Марічки і Оксани Дрозд, Вікторії Лапанюк, Андріани Дяків. Мелодії до творів Тараса Григоровича зіграв на скрипці Богдан Березяк, а юні бандуристи (керівник Матвіїв Г. П.) заспівали пісні про Великого Кобзаря.

Долучились до Шевченкової березниці і учні початкових класів разом зі своїми наставниками , здійснивши заочну мандрівку Тарасовими шляхами. Діти виконували пісні, читали вірші великого поета, відповідали на питання тематичної вікторини.

Школярі вшанували пам'ять Т.Г. Шевченка, якого називають народним пророком, титаном духу, який уболівав за долю рідного народу, тому залишив нащадкам духовний заповіт, що передається від покоління до покоління, від роду до роду.

   

 

   

 

   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень