A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Школа – це насамперед учитель. Вчити дітей – не ремесло, це мистецтво

Дата: 05.10.2018 09:00
Кількість переглядів: 221

    Слова видатного педагога Василя Сухомлинського стали лейтмотивом святкової наради керівників навчальних закладів району, яка відбулася 4 жовтня 2018 року, напередодні професійного свята Дня працівника освіти, на базі НВК «Буська ЗОШ І ст.-гімназія-інтернат імені Є.Петрушевича при ЛНУ імені І.Франка».

   На нараді були присутні Мороз П.С., голова Буської РДА, Глова Б.В., голова Буської районної ради, Сай Т.П., заступник голови районної адміністрації з питань освіти, Сень Г.І., голова Буської районної ради профспілки працівників освіти і науки України. Представники влади і начальник відділу освіти Олійник Г.М. щиро вітали освітян зі святом і вручили грамоти і подяки районної адміністрації та районної ради, відділу освіти  тим, хто невтомною працею навчає і виховує молоде покоління, а також тим, хто забезпечує умови навчання і довіз учнів закладів освіти.

    Слова щирої вдячності педагогам за нелегку щоденну працю лунали з уст вихованців та вокального ансамблю педагогів Буського БДЮТ (кер. Цюга О.М., Марія Камінська, Леся Поливода, Зеліско О.Г.).

    На нараді педагоги обговорили питання  готовності шкіл до опалювального сезону (Білостоцький Н.Я.), стан охоплення загальною середньою освітою дітей шкільного віку ( провідний спеціаліст відділу освіти Ільницька О.І.), організацію навчання дітей 5-річного віку та забезпечення підручниками учнів ЗЗСО району (методист Гулка З.В.).

    Завідувач РІМЦ Максим Г.С. ознайомила присутніх з умовами проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019».

    Директори шкіл вели діалог про атестацію педагогічних працівників у 2018-2019 н.р. (методист Нетреба Г.В.) та проведення профорієнтаційних екскурсій (методист Ціхоцький Л.Л.).

    На завершення наради з вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Олійник Г.М., висловила подяку за жертовну вчительську працю і побажала нових звершень, творчих ідей і їхньої реалізації.

 

 

                                                                     Світлана Лабінська ,

методист районного інформаційно-методичного

 центру відділу освіти Буської РДА

 


      

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень