A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

На варті рідної землі!

Дата: 09.12.2019 11:11
Кількість переглядів: 220

З нагоди Дня Збройних Сил України, з метою виховання в учнів почуття  патріотизму напередодні 6 грудня в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися патріотичні заходи. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Воно значне не лише для військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Вчителем фізичної культури Батюком Р.В. були організовані спортивні змагання «Нумо, хлопці» між учнями 6 та 7 класів. Учасники змагань продемонстрували справжні чоловічі якості – спритність, витривалість, силу та наполегливість. Директор школи Топорівська С.Л. переможців, семикласників, нагородила призами-світловідбиваючими жилетами.

6 грудня у День Збройних Сил України за ініціативи Всеукраїнської Спілки Побратими України у Львівській області (керівник О.Мошонкін) було організовано екскурсію у Військово-патріотичний центр м. Буська. Учням 9-11 класів були проведені навчальні заняття з вогневої підготовки та військової медицини. Заняття проводили наші односельчани Мілер Іван, Султанов Роман, Іськів Юрій, а також Олександр Мошонкін та Ігор Генза. Навчальні заняття відбувалися за участі кореспондентів телеканалу «Інтер». Старшокласники ділилися враженнями від занять та побаченого, а також розповіли про стан національно-патріотичного виховання у школі.

Всі учасники проведених заходів зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Руда Н.Т., заступник директора з виховної роботи

  

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень