A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

У стінах ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбулась зустріч учнівського самоврядування району.

Дата: 29.10.2018 11:11
Кількість переглядів: 255

У стінах ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбулась зустріч учнівського самоврядування району. До нас завітали учні та педагоги-організатори Сторонибабської, Андріївської, Балучинської, Петричівської та Куткірської шкіл. На заході лідери учнівського самоврядування захищали соціальні проекти «Ідея змінює країну».

Владика Богдан, учень ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. №1”, презентував проект «Територія комфорту», в якому зачепив проблему ремонту шкільної вбиральні і запропонував можливості її вирішення. Представники Сторонибабської школи Стебницька Ярина та Шпак Олена презентували проект облаштування ігрового майданчика, для реалізації навчально-виховного процесу, розвитку і вдосконалення фізичних якостей учнів молодшого шкільного віку та популяризації здорового способу життя. Ординович Василина, учениця Андріївської ЗОШ, виступила з ідеєю забезпечення школи спортивним інвентарем, приладдям для якісної роботи у кабінетах фізики та хімії, підняла проблему відсутності теплої води у школі. Представниці Петрич Козловська Христина та Дзівінська Марта презентували проект технічного забезпечення школи.

Захист проектів відвідали Сай Тетяна Петрівна, заступник Буської РДА, а також львівський коуч-тренер Назар Жолобович, який провів для учнів тренінг «Власна справа». Цікаво і доступно тренер розповів дітям про поставлення цілей та їх реалізацію, працю в команді та пошук можливостей для втілення ідей в реальність. На завершення, Назар Жолобович провів анкетування серед учнів, в якому вони висловили свої особисті ідеї для проекту, наголосивши, що ту ідею, яку він вважатиме успішною, допоможе втілити в реальність.

Загалом захист проектів пройшов цікаво і ще раз показав великий потенціал молодих лідерів.

Орищин Н.В.,

керівник гуртка ”Учнівське самоврядування”

Томашевська А.Б.,

педагог-організатор

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень