A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Під такою назвою у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відбувся виховний захід, присвячений Дню Гідності та Свободи.

Дата: 23.11.2018 11:18
Кількість переглядів: 232

         Під такою назвою у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відбувся виховний захід, присвячений Дню Гідності та Свободи.

         Розпочалося дійство виконанням Гімну України. Восьмикласники під керівництвом Батюк Оксани Миколаївни у поетичній формі перегорнули сторінки історичної правди Євромайдану, Революції Гідності, війни на Сході України. Школярі наголосили на цінностях, які відстоювали  українці: прагнення до свободи, європейська інтеграція. Учні висловили слова вдячності героям, серед яких і наші односельчани. Діти акцентували, що держава продовжує платити високу ціну за європейські цінності та чесноти українців. Прозвучали поезії «Встала мати Україна», «Я пишаюсь тобою, мій рідний народе!», «Слава нашим Героям!» З особливим трепетом Артемович Олександра  виконала  композицію «Білі лебеді». А в дуеті з Турій Соломією –  пісню «Мирне небо». Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих учасників АТО.

             Бойко Ольга Володимирівна провела для учнів 1,3 класів виховну годину «Революція Гідності – урок на все життя».

             Другокласники та учні 4 класу разом із класним керівником Іванів Ганною Омелянівною переглянули презентацію «День Гідності та Свободи».

            Учні 6,7 класів взяли участь у годині спілкування «День Гідності та Свободи», під час якої обговорили з класним керівником Короляк Лідією Андріївною  причини та наслідки Революції Гідності.

             Батюк Оксана Миколаївна залучила восьмикласників до бесіди «У їхніх серцях жила Україна».

Будьмо вдячні героям, які захищають державу!

Пам’ятаймо усіх, хто віддав життя за Україну!

Лариса Барда,

директор школи

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень