A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Незвичайно розпочався новий робочий день в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» у понеділок, 10 вересня 2018 року.

Дата: 11.09.2018 16:30
Кількість переглядів: 250

   Незвичайно розпочався новий робочий день в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» у понеділок, 10 вересня 2018 року. Ще з самого ранку на шкільному подвір'ї було гамірно та весело.  До школи вчителі,  учні  та батьки прийшли у спортивному одязі.

  Під керівництвом учителя фізичної культури Туркевича Є.О. проходила ранкова руханка,  яка об'єднала всю шкільну родину: учнів, батьків та вчителів, адже спорт – запорука здоров'я.

   На великих перервах учитель хореографії Діяк А.З. запропонував учням та вчителям позайматися ритмікою. Це принесло всім море задоволення.

   Старший тренер ДЮСШ Єретик В.Ю. провів з учнями майстер-клас зі спортивної ходьби та запросив бажаючих відвідувати секцію цього виду спорту.

   Під час уроків педагоги проводили цікаві фрагменти, пов’язані зі спортом: як-от,  на уроці української мови у 5-Б(9) класі директор НВК Антонишин О.С. запропонувала учням аудіювання «Мотивації занять спортом», завданням якого було вибрати найважливіші з них.

   Бадьорий настрій протягом дня підтримував музичний супровід, вдало підібраний учителем музичного мистецтва Зеліском О.Г.

   Підсумком Дня фізкультури стала гра-квест між учнями 3-го (7) та 4-их (8) класів «Молодь обирає здоров'я», адже бути здоровим це – модно!

        

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень