A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Звітний концерт шкільної вокальної студії «Первоцвіт»

Дата: 20.11.2019 11:23
Кількість переглядів: 162

Щедро та нестримно б’є творчим ключем пісенне джерело в ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1». Щирість, краса, мелодика української пісні знаходить живий відгук в серцях юних виконавців.  «Осінь барвами заграй…» - під такою яскравою назвою відбувся звітний концерт шкільної вокальної студії «Первоцвіт», керівником якої є вчитель музичного мистецтва Приставська Оксана Петрівна.

Програма концерту складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів у виконанні співучих учнів школи. Ведучою свята була миловидна  Катруся Антоник, учениця 4-Б класу. Роль чарівної осені виконала семикласниця Наталія Костів. Дебютантами свята були першокласники Світланка Ладига та Юлія Цимбала,  які неабияк хвилювалися, та все ж гідно проявили свої вокальні здібності на першій сцені в житті. Яскравими були виступи учнів 3-х класів: Оленки Волошин, Христинки Костини, сестер Вікторії та Аліни Карагодіних.

Заворожили своїм співом четвертокласники: Рибінські Анна-Марія і Максим, Туз Софійка, Пенькова Софійка, Троян Катруся, Блакита Юля, Івахів Вікторія, Чуба Аліна, Мандій Єлизавета, а також Олег Кравченко, Юлія Застріжна та Хом’як Вікторія. Доповненням до пісенного вернісажу були солісти-інструменталісти Олег Кравченко (гітара) та Юлія Застріжна (флейта).

Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних вокалістів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Програма була яскравою і різноманітною. Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарв’ям під час концерту. Класичні твори, народні мелодії, естрадні композиції створили атмосферу загального свята.

Схвильовані обличчя вчителів, як ніколи відповідальні діти, щасливі обличчя батьків, безліч гостей! Особлива, урочиста, святкова атмосфера! Все це говорить про те, що звітний концерт вокальної студії «Первоцвіт» відбувся на високому культурному рівні і став значною мистецькою подією у житті нашої школи!

Гулка Зоряна Василівна, педагог-організатор

    

 

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень