A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. організовано та проведено ряд заходів

Дата: 22.01.2019 11:24
Кількість переглядів: 298

       День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

       З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. організовано та проведено ряд заходів:

21 січня у 10 класі проведено тематичний урок «І обнялися береги одного , вічного народу…» (вч. історії Топорівська С.Л.), під час якого учні  обговорювали питання, пов'язані з січневими подіями, переглянули відеоролик «22 січня – Акт Злуки», давали відповіді на знання історії України.

      Згідно з планом роботи навчального закладу  старшокласники  підготували круглий стіл «Україна – єдина, соборна держава», на якому школярі виступали з доповідями на теми: «Історія української державності», «Політична діяльність лідерів УНР та ЗУНР».

      Під керівництвом учителів та членів активу учнівського самоврядування всі учасники навчально-виховного процесу долучилися до акції: «Розгорнімо прапор України», підтримавши її патріотичним флешмобом та виконанням державного гімну України.

     У кожному класі, згідно графіку, пройшли виховні години, де діти висловлювали свої думки щодо здійснення мрії українського народу про Незалежну, Соборну національну державу, про майбутнє об'єднаної України, яку розбудовувати молодому поколінню патріотів своєї держави.

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень