A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Випускний бал

Дата: 10.06.2019 11:25
Кількість переглядів: 192

7 червня 2019 р. у закладі дошкільної освіти «Казка» с. Ожидів пройшло прощальне свято для старших дошкільнят «Випускний бал»

Маленькі принци і принцеси кружляли у вальсі, веселили присутніх піснями, чудовими гуморесками, демонстрували свої досягнення в танцях. Цього дня як і завжди ними пишаються і батьки і колектив дитячого садка. Сумно прощатися дітям садочком, який протягом кількох років слугував їм другою оселею. Тут жилося їм затишно, весело і цікаво; тут вони підросли, подорослішали, багато чому навчилися за цей час. І діти і вихователі здружилися та зріднилися, тепер їм важко розлучатися. Попереду на майбутніх школярів чекає багато незвіданого та цікавого.

З словами подяки виступили і батьки наших випускників.

Наприкінці свята з вітальним словом звернулася до випускників та батьків завідуюча ДНЗ – Дацків Ірина Михайлівна. Вона відмітила, що протягом трьох років приємно було дивитися як все більше і тісніше згуртувалися діти навколо вихователів. Батьки не просто переживали за буття дітей – вони тісно співпрацювали, допомагали, підказували. По завершенню вітального слова завідуюча вручила дітям подаруночки.

Дацків І.М., завідувач ДНЗ «Казка» с. Ожидів

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень