A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Плекаймо рідну мову!

Дата: 11.11.2019 16:30
Кількість переглядів: 188

9 листопада – День української писемності та мови. Рідне слово... Воно у віршах і піснях, у казках і прислів’ях, у загадках і народних усмішках. Воно зачаровує і голубить, окриляє та ніжить.

Так, 11 листопада в ДНЗ «Калинонька» смт. Красне пройшов день, присвячений українській писемності та мові. Із дошкільнятами провели низку цікавих заходів. У старших групах пройшли заняття за темою: «Я – українець, моя рідна мова – українська». Діти старалися складати розповіді про нашу країну, родину. А на музичних заняттях лунала в записах та співах українська пісня… Окрім того, з дітьми були проведені бесіди: «Мова рідна – слово рідне», «Люди, які прославили Україну», «Український поет Тарас Григорович Шевченко», під час яких діти збагатили знання про поетів, письменників, їх твори; любов до національних традицій, народної мудрості… Вони прочитали низку казок і розглянули малюнки до них.

Незважаючи на осінній похмурий день, у садочку панує тепла і радісна атмосфера. Зі святом! Не будьмо байдужими, спілкуймося українською!

Розвивайся, звеселяйся
Моя рідна мово!
У барвінки зодягайся
Українське слово
!

Вікторія Ситник, завідувач ЗДО «Калинонька» смт Красне

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень