A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Чорна сповідь моєї Вітчизни

Дата: 25.11.2019 11:32
Кількість переглядів: 176

Минуле століття пронеслося над Україною трьома голодоморами: 1921-1922, 1932-1933 і 1947років. Такої страшної трагедії, яку пережив український народ у 30-х роках, не зазнав, мабуть, жоден народ в історії людства.

На знак пам'яті про ті жахливі часи в історії України та безневинно замордованих голодом в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка» відбулося відкрите засідання клубу «Ми – українці» «Чорна сповідь моєї Вітчизни».

Шкільний бібліотекар Галина Квасниця оформила експозицію «Жнива скорботи», присутні переглянули документальний фільм «Голодний 33-ій. Постгенетичний синдром», схилили голови в скорботі та вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув від голодомору 1932-33 років, запалили свічу на знак того, що пам'ять про Голодомор вічна, як реквієм, як пересторога всім сущим на Землі!

 Ведучі заходу підкреслили, що сьогоднішнє покоління, знає про ту Голодну голгофу нашого народу тільки з оповідей старших людей, книг з історії, фільмів, тому вдячне Богові за світлі весни і врожайні осені.

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень