A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Дошкільна освіта Бущини: безпека дитини в довкіллі

Дата: 25.10.2019 11:35
Кількість переглядів: 209

25 жовтня 2019 р. відбулася Платформа Методична директорів закладів дошкільної освіти з обміну досвідом ЗДО «Малюк» смт. Красне в частині безпеки життєдіяльності дітей. У семінарі брала участь Квасниця Г.П, вчитель початкових класів Красненська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, а методичний супровід здійснювала Гулка З.В.

Акцентовано увагу щодо: Указу Президента «Про Цілі сталого розвитку України на період до 2030 року», природоохоронних організацій світу та України, принципів формування безпечної поведінки дітей в довкіллі, співпраці з батьками як гарантії успіху освітнього процесу, розвитку творчих  здібностей особистості , які зберігають її життя і здоров’я.

Практична частина: евакуація колективу з приміщення закладу – начальник штабу ЗДО Дітчук Н.М., відкрите заняття, тема якого «Батарейки, здавайтеся!», – вихователі Юськів Л.М., Стельмахович Л.І. Питання «Раціональна організація життя та діяльності  дошкільнят»  висвітлила директор ЗДО Дітчук Н.М..

Учасники під час відкритої професійної трибуни  ділились з даного напряму досвідом роботи. Виокремлено поради батькам з актуальної теми сьогодення – «Комп’ютерна залежність; як запобігти». Отримали для практичного використання методичні рекомендації щодо забезпечення взаємозв’язку і взаємозалежності життєдіяльності дитини з довкіллям та поробки дошкільнят на згадку.

Зіновія Гулка, методист районного

інформаційно-методичного центру

відділу освіти Буської РДА

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень