A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Життя людини, її здоров’я – це головне...

Дата: 14.11.2019 11:35
Кількість переглядів: 213

Безпечна дорога – це життєва необхідність. Тому, з 11 по 15 листопада у ОЗНЗ «Красненська ЗОШ I-III ступенів № 1» пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, який включав у себе заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях.

"Пішохід – учасник дорожнього руху". Учні 4-Б класу, працюючи у групах, складали пам'ятку правил поведінки на дорозі, спробували себе у ролі регулювальників, та розігрували рольові ситуації.

Учні 1-х класів показали свої знання правил дорожнього руху, довели, що вміють правильно переходити дорогу. Також цікавим було вивчення рухів регулювальника. Учні 2-Б класу на імпровізованій дорозі вчили знаки, дівчатка навчали своїх барбі користуватись зеброю, а хлопчики своїми машинками їхали, користуючись світлофорами та дорожніми знаками. Грали гру про правила дорожнього руху.

Різноманітною за формою та змістом була проведена профілактична робота у 4-х класах, яку організували соціальний педагог Сторонянська Ірина Ігорівна та практичний психолог Замоцька Надія Василівна. Під час виховного заходу використано різноманітні форми та методи роботи з дітьми. Перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, інтерактивні завдання, розгадування загадок та вивчення пісні – все це цілеспрямовано на формуванні у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров‘я, популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді. Пам‘ятаймо, що безпека на дорозі – безпека в житті!

Гулка Зоряна Василівна, Дусан Ірина Романівна,

педагог-організатор

      

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень