A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

РАЗОМ ПРОТИ БУЛІНГУ!

Дата: 23.09.2019 11:36
Кількість переглядів: 165

Період з 16 по 20 вересня 2019 р. оголошено Всеукраїнським тижнем з протидії булінгу в рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я маю право!».

Булінг – негативне явище соціуму, тривалий процес свідомого жорстокого ставлення, агресивної поведінки, щоб заподіяти шкоду, викликати страх, тривогу або ж створити вкрай несприятливе середовище для людини.

З метою попередження, розпізнавання цього явища і правильного реагування на його прояви в освітньому середовищі у НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.» у цей період було проведено ряд запланованих заходів. А саме: тематичні виховні години, бесіди («Змінюй в собі негативне ставлення до інших», «Обережно! Булінг!», «Не стань жертвою», «Стережись! Що посієш – те й пожнеш», «Увага! Булінг! Як себе захистити?!», «Скажемо булінгу: «Ні!»); перегляд відеороликів та презентацій («Кібербулінг, або агресія в інтернеті», «Нік Вуйчич про булінг у школі», «Шкільний булінг: як розпізнати і боротися»; флешмоб «СТОП БУЛІНГ»; бібліотечна виставка «Разом проти булінгу».

Шпак Н.Г., педагог-організатор

НВК «Петричівська ЗОШ І-ІІ ст.»

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень