A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Нарада освітян в умовах адаптивного карантину

Дата: 05.08.2020 14:43
Кількість переглядів: 228

    5 серпня 2020 року на базі НВК «Буська ЗОШ І ступеня – гімназія-інтернат імені Євгена Петрушевича при ЛНУ імені Івана Франка» відбулася нарада керівників ЗЗСО у форматі готовності до нового 2020-2021 навчального року в умовах  адаптивного карантину. В нараді взяли участь Богдан Гринишин, перший заступник голови Буської РДА, Тарас Дума, заступник голови Буської РДА та Ігор Белей, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Буському районі.

    Галина Олійник, завідувач сектору освіти Буської РДА, аргументовано і вичерпно ознайомила учасників наради з підсумками 2019-2020 навчального року, в якому були звершення і недопрацювання, окреслила перспективи прийдешнього року. Особливу увагу звернула на питання дотримання і забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя учасників освітнього процесу з метою запобігання  коронавірусу, а також  протипожежної безпеки у навчальних закладах; наповнюваності матеріально-технічної бази, про пріоритетні напрями Нової української школи.

    Богдан Гринишин ознайомив директорів із Тимчасовими рекомендаціями МОНУ щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

    Не менш актуально звучали питання про виконання нормативних документів щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів ХАССП ( Ігор Белей); звітування директорів відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»; створення єдиної платформи школи; наповнення сайтів ЗЗСО (провідний спеціаліст сектору освіти Олена Ільницька).

    Любомир Ціхоцький, методист РІМЦ, акцентував увагу на питаннях цивільного захисту, охорони праці і безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу.

                                                               Світлана Лабінська, методист РІМЦ сектору освіти Буської РДА

   

 

   

 

 

   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень