A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ ст. організовано та проведено ряд заходів

Дата: 25.01.2019 11:44
Кількість переглядів: 222

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Дня Соборності України в Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ ст. організовано та проведено ряд заходів: виховні години «Україна – єдина Соборна держава», «А Злука – триває», «День Соборності України»,  книжкова тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці «Моя держава – Україна »,  виставка тематичних плакатів, тематичний урок «Україна – єдина, соборна держава», перегляд документальних фільмів «Акт Злуки. Відтворення історичної правди», «Акт Злуки: шлях до єдності України», « Акт Злуки УНР і ЗУНР», випуск «Історичного вісника», урочиста лінійка,  присвячена Дню Соборності та Свободи України « Ми – єдиний  народ».

Заходи, проведені на цьому тижні у Сторонибабській ЗОШ І-ІІІ ст., подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень