A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Тиждень цікавих подій

Дата: 24.09.2018 11:44
Кількість переглядів: 295

У НВК «Соколянська ЗОШ I-IIст.- ДНЗ» з 17 по 22 вересня 2018 р. пройшов тиждень цікавих та насичених подій .

У третю неділю вересня відзначається день, який присвячений турботливим господарям лісу. Люди своєю роботою збільшують багатство лісів, вони стежать за тим, щоб лісові ресурси були використані раціонально і за призначенням. Учні 6 - 8 класів привітали працівників Соколянського лісового господарства з їх професійним святом.

Саме тому учні нашої школи щорічно вітають їх з професійним святом. Цю традицію ми продовжили і цього року. Учні 6 - 8 класів разом з педагогом  -організатором  Метельською О.І. та музичним керівником Сахаревичем І.М. підготували для працівників лісу святковий концерт та вручили їм квіти .

Так швидко і, здається, непомітно настала осінь. Вона прикрасила весь світ айстрами та чорнобривцями, позолотила листя на деревах і кущах. Все навколо наповнене неповторною осінньою атмосферою, скрізь панує різнобарвність і краса.
З понеділка по п’ятницю у школі   панувало свято осінньої казки – відбулася виставка квіткових композицій.  Цьогоріч фойє школи знову наповнили пахощі квітів, щедрі дари осені та цікаві композиції з природних матеріалів. Це свято не лише краси, величі та неповторності природи, а також учнівської творчості та фантазії. 
Конкурс проводився між учнями 1-9 класів . Їх роботи гідно представили нашу школу на районному етапі конкурсу.

     21 вересня 2018 року учні  5 - 9 класів разом зі своїми вчителями Кондюх Л.М. та Затхей Г.Д.  їздили на екскурсію в м. Львів, де відвідали два музеї – Львівський історичний музей та музей національно – визвольної боротьби України.

Цікаво і доступно екскурсовод ознайомив  дітей із виставковими експозиціями про історичні періоди становлення державності України. Уся експозиція Музею допомагає краще зрозуміти складні й трагічні сторінки нашої історії, ту жертовність кращих синів та дочок української нації, які, незважаючи на всі перешкоди, 

боролись, гинули, але не встали на коліна перед ворогом і здобули незалежність Української Держави.

За словами екскурсовода, сьогодні в музеї формуються стенди з матеріалами про сучасну боротьбу українського народу за незалежність, зокрема на Сході нашої держави.

Історія визвольної боротьби вчить нас, сучасне покоління, пам’ятати, хто ми, чиїх батьків ми діти, за що боролись і що вибороли наші діди і прадіди.

Схиляємо голову перед тими, хто віддав своє життя за Україну, за її волю.

Після відвідин музей національно – визвольної боротьби України учні відвідали філію Львівського історичного музею, що розташована у кам’яниці на площі Ринок. Вони ознайомилися з життям та побутом львів’ян в період княжого, середньовічного та барокового Львова. Дівчатка із захопленням розглядали предмети побуту та одяг, а увагу хлопців привернула козацька зброя та настільний годинник XVIII ст., який показував не лише години, але й пори року, зміни фаз місяця, дні тижня. Діти,переповнені враженнями та приємними емоціями, щиро дякують методисту відділу освіти Дубас Оксані Миколаївні за організовану поїздку.

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень