A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Спілкуємось без булінгу

Дата: 15.10.2020 09:45
Кількість переглядів: 221

З метою ознайомлення з поняттям булінгу, його видами та проявами, формування навичок  конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування, негативного ставлення до булінгу  з 5 по 9 жовтня 2020 року в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулися  просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування нетерпимості до цього явища.

Серед учнів середньої та старшої школи було проведено ряд заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу. Зокрема у 5 класі практичний психолог Яворська Т. В. провела тренінгове заняття «Стоп! Булінг у школі». Учнів 6-7 класів зацікавили бесіди «Булінг у дитячому середовищі», «Булінг можливо зупинити» (кл. керівники Батюк Р. В., Данилиха О. М.). На тему «Булінг та кібербулінг» дискутували восьмикласники (кл. керівник Подолянка У. З.), а години спілкування «Зупинимо булінг разом» та «Що таке електронний булінг. Як його уникнути»  підготували учні 9,10,11 класів разом з наставниками Шмигельською Г. А., Покінською М. І., Сень О. Д.                                                                                          

Проведені заходи  ще раз дали зрозуміти дітям, що  таке негативне явище не має місця у шкільному середовищі та за його прояви  встановлено адміністративну відповідальність.

   

 

   

 

      

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень