A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Україна гідна свободи

Дата: 22.11.2019 11:47
Кількість переглядів: 219

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, 21 листопада в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведені ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

Педагог-організатор Дрозд Г.Р. для учнів 7-11 класів організувала відеоконференцію за «круглим столом» з учасниками АТО, випускниками школи Султановим Р., Мілером І., Іськівим Ю. Учасники зустрічі мали змогу переглянути відеофрагменти про події часів революції Гідності, через презентацію ознайомитися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу. Учні 10 класу (кл.керівник Сень О.Д.) розповідали про гідність українців і про те, як  за неї боролися. Згадали про криваві майдани у Києві, а також всіх тих, хто не повернувся додому. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв Небесної Сотні,  які віддали свої життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави й дати українській нації шанс на гідне майбутнє.  Музичні композиції  подарували Олег та Оксана Хірманюки, Марічка та Оксана Дрозд, Віка Лапанюк. Учні з особливим трепетом в душі прониклися патріотизмом і бажанням стати гідними громадянами України. Директор школи Топорівська С.Л. подякувала учасникам АТО (ООС) за мужність, героїзм та подвиг односельців.

Класні керівники в напередодні свята провели виховні години». У 7 класі (класний керівник Подолянка У.З.) під час спілкування “Вільні творять майбутнє!” визначили значення слів “свобода та гідність”, долучились до хронології подій. Бібліотекар Лисак О.Я. організувала тематичну книжкову виставку «Територія гідності» у шкільній бібліотеці.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Руда Н.Т., заступник директора з виховної роботи

   

 

   

 

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень