A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

ЗНО – 2020 стартувало!

Дата: 25.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 238

25 червня 2020 року в складних карантинних умовах тестом з математики розпочинається основна сесія ЗНО. До участі у тестуванні з математики зареєструвались 148 учнів із ЗЗСО Буського району. Тестування проходитимуть у двох пунктах м.Золочів.

Сектор освіти Буської РДА відповідально поставився до виконання рекомендацій з організації підвезення учасників ЗНО до пунктів тестування.

Для уникнення скупчень біля автобусів кожному навчальному закладу було повідомлено проміжок часу, протягом якого рекомендовано учасникам тестування прибути на територію НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім.Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка». Всі водії шкільних автобусів дотримались часового проміжку.

Перед виїздом всі автобуси пройшли обробку дезинфікуючими засобами.

Приємно, що всі присутні розуміють дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19), тому всі в масках і дотримувались соціальної дистанції, при здійсненні термоскринінгу учнів та супроводжуючих перед посадкою в автобус. Через те, що частину учасників (відповідно до заяв батьків) повезли батьки, автобуси наповнені на 50%, 75% відповідно до кількості сидячих місць.

Учасники ЗНО взяли у дорогу з собою добрі напутні слова з Божим благословенням завідувача РІМЦ Ганни Максим і методиста РІМЦ Ірини Палки.

Початок вдалий, надіємось і кінець буде хороший, бо як сказала Лариса Середяк, директор ЛРЦОЯО «Добре стартанемо, добре і закінчимо».

Власна інформація

          

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень