A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

Безпека здоров’я та життя

Дата: 15.05.2019 11:47
Кількість переглядів: 234

З метою просвітницької роботи серед учнівської молоді щодо профілактики травматизму у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Учні 1 класу та третьокласники обговорили з Бойко Ольгою Володимирівною правила поведінки та послідовність дій при виникненні пожежі в квартирі.

Класний керівник 2, 4 класів Іванів Ганна Омелянівна провела бесіду «Безпека під час збирання грибів, лікарських рослин», у рамках якої  проілюструвала школярам види грибів, наголосивши на ознаках їстівних та неїстівних, обговорила з дітьми користь лікарських рослин, акцентувала  на правилах поведінки під час їх збирання.

Короляк Лідія Андріївна залучила учнів 6 класу та семикласників до бесіди «Засоби побутової хімії. Правила користування та зберігання», поінформувавши про види хімії, яку використовують щоденно у побуті, її призначення, особливості застосування. Учитель  продемонструвала найбільш поширені засоби, вчила дітей правильно ними користуватися.

Бесіду «Правила експлуатації побутових електричних приладів» провела з восьмикласниками Батюк Оксана Миколаївна, ознайомивши учнів з основними правилами користування побутовими електроприладами, попередила  школярів про можливість отримання електротравм внаслідок неправильної експлуатації електроприладів.

Лариса Барда, директор школи

    

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень