A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

11 грудня учні 9-11 класів ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» зустрілись з інтегратором Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іваном Закалою. Зустріч відбулась в рамках Тижня правового виховання, який тради

Дата: 12.12.2018 11:50
Кількість переглядів: 194

11 грудня учні 9-11 класів ОЗНЗ «Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» зустрілись з інтегратором Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іваном Закалою. Зустріч відбулась в рамках Тижня правового виховання, який традиційно проходить в грудні.

Старшокласники переглянули документальний фільм «Джамала» про переможницю Євробачення. Фільм розповів про шлях кримсько-татарської співачки до перемоги на «Євробаченні-2016», дізнались, що стоїть за успіхом, чим доводиться жертвувати, в тому числі й емоційно. Цей фільм показав шматочок життя артистки, яка має своє бачення творчості й має свій шлях, і впевнено рухається ним, поєднуючи бажання створювати музику, яка  подобається їй і людям, з необхідністю «таранити» перешкоди, щоб цю музику хтось почув.

Також правник обговорив з учнями ситуації, в яких були утиски прав кримських татар, наголосив на незаконності таких дій, бо вони суперечать Декларації  прав людини.

Ірина Дусан,

педагог-організатор

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень