A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради
Золочівський район Львівської області

16 днів проти насильства

Дата: 11.12.2020 11:55
Кількість переглядів: 274

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська  акція «16 днів проти насильства». Метою  акції є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сімї, жорстокого поводження із дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Педагогічний колектив та учні НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.» долучилися до цієї акції. Класні керівники 1-4 класів Пона Є. Д., Сусол Г. М., Ковальчук Л. П., Дзендзелюк О. В.  27.11.2020 р. провели уроки доброти «Наші пальчики проти насилля», метою яких було привернення уваги до захисту прав дітей.

30.11.2020 р. вчитель образотворчого мистецтва Березяк М. І. оформила виставку дитячих малюнків «Ми проти насильства, за добро і взаємодопомогу».

«Долоньки не для биття, а для того щоб…» під такою назвою 01.12.2020 р.  психолог школи Пацалон М. З. провела психологічний тренінг з учнями 1-6 класів.

01.12.2020 р. до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом учні 7-х класів зі своїми класними керівниками Пацалон М. З. та Смагою Г. Г.  провели тренінг «ВІЛ/СНІД передбачити, уникнути, не захворіти».  А до  Міжнародного Дня боротьби з рабством 02.12.2020 р.  вони переглянули фільм «Життя на продаж» щодо протидій торгівлі людьми.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Хшановська Г. В. разом із членами учнівської ради школи 07.12.2020 р. провели флеш-моб «Синя стрічка» власноручно виготовивши сині стрічки, дарували їх учням, вчителям, як символ протидії насильству. Адже, відомо, що синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством.

Учні 6 класу з класним керівником Кметь І. В. 08.12.2020 р. переглянули мультфільм «Вірте у любов, вірте у Різдво» та провели годину спілкування «Зупинимо насильство над дітьми», на якій акцентували увагу, що будь-які прояви насильства над людиною є порушенням її прав.   Класний керівник 10 класу Беднаровська Н. І. з учнями обговорили важливу тему насилля під час круглого столу «Ти і твої батьки – неоголошена війна».

Хочеться вірити, що всі учасники цієї акції усвідомили, коли насильство чиниться поруч із нами, чи в нас у домі, в школі, на вулиці, ми можемо і повинні зупинити його. Адже проблема насилля та жорстокості стосується кожного.

Пацалон М, З., психолог

НВК «Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

   

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень